6. ULAŞIM ZİRVESİ

6. ULAŞIM ZİRVESİ

16 ŞEHİRİN SEKTÖR TEMSİLCİLERİ KATILDI

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.’nin geleneksel hale getirip 6.kez gerçekleştirdiği ‘Kayseri Ulaşım Zirvesi’ 16 farklı şehirden 150 civarında sektör temsilcisinin iştiraki ile gerçekleştirildi. Başkan Büyükkılıç, katılımcılara ilimizin ulaşım proje ve hizmetleri ile bilgilendirme yaptı.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde gerçekleşen zirveye Büyükşehir Belediye  Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Bayar Özsoy, Hamdi Elcuman ve Serdar Öztürk ile 16 farklı şehirden 150 civarında sektör temsilcisi katıldı.

Büyükkılıç, 6. Kayseri Ulaşım Zirvesi’nde yaptığı konuşmasına pandemi sürecinde toplu ulaşımda HES kodu uygulaması ve ayakta yolcu alınmama kararlarını ilk uygulayan şehir Kayseri’nin olduğunu belirtip, bir doktor olarak korona virüs ile mücadele kapsamında aşı olunması çağrısını yineleyerek başladı ve ilimizin ulaşım proje ve hizmetleri ile bilgilendirme yaptı.

Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy’ da zirvede Ulaşım A.Ş. ve çalışmaları hakkında teknik bilgiler verdiği konuşmasında ulaşımın ve toplu taşımanın kentlerdeki en hayati konulardan birisi olduğunu vurgulayarak, ulaşım zirvesinin bilgi ve tecrübe paylaşımı için ulusal ve uluslararası bir platforma dönüştürmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü, Tüm Raylı Sistem İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Gündoğdu ise zirvede yaptığı konuşmada, Kayseri’deki ulaşım konusunda Ulaşım A.Ş.’nin proje, uygulama ve çalışmaları hakkında detaylı bilgiler vererek, akıllı ulaşımdan ulaşımdaki yeni uygulamalara, yürütülen çalışmalardan ilerde yapılması planlanan çalışmalara kadar pek çok konuda katılımcıları bilgilendirdi.

Konuşmaların ardından Ulaşım A.Ş.’nin video klibi izletildikten sonra zirve, “Gelecekte Ulaşım Ve Ulaşımın Yönetimi”, “Ulaşımda Bilgi, Teknoloji Ve Dönüşüm Yönetimi” ve “Zor Zamanlarda İşletici Olmak” konularının yer aldığı üç oturum şeklinde devam etti.

Katılımcılar, Ulaşım A.Ş. tarafından geliştirilen ve son teknolojik altyapıya sahip olan KAYBİS Versiyon-2 Akıllı Bisiklet Paylaşım Sistemi’ni de ilgiyle incelediler.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı