6. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

6. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

Develi İlçesinde bulunan ERÜ Hüseyin Şahin Meslek Yüksek Okulu 2012-1013 eğitim öğretim yılı 6.Dönem mezuniyet töreni Seyrani kampüsündeki Hidayet Tutum Kongre ve Kültür merkez inde yapıldı.

Törene, Kaymakam Enver Ünlü, ERÜ Rektör Yardımcısı Abdulhakim Çoşkun, Garnizon Komutanı Kamil Karameşe, Belediye Başkan vekili Remzi Ruşen Ayan, Seyrani Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Kırnak, MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şükrü Su, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Develioğlu, MYO Akademik personeli, Seyrani eğitim Vakfı yöneticileri, Kayseri Develililer Derneği Başkanı Kadir Özdamarlar, Hüseyin Şahin’in kızı Selma Şahin Soyselçuk, İlçedeki çeşitli STK temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Mezuniyet töreni kapsamında Merhum hayırsever Hüseyin Şahin’in eşi Zahide Şahin tarafından yaptırılan anı köşesi, kızı Selma Şahin Soyselçuk ve protokol üyeleri tarafından açıldı.
Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Hüseyin Şahin MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şükrü Su, Seyrani Kampüsünde 6. Dönem mezun öğrenciler için mezuniyet törenini yapmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Yrd. Doç. Dr. Su, İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü, Bilgisayar Programcılığı Bölümü, Çocuk Gelişimi Bölümü, Lojistik Bölümü olmak üzere, aktif 5 programda 28 akademik ve idari personel, 483 öğrenciye eğitim verildiğini, 6. Dönem de 120 öğrenciyi mezun ettiklerini belirtti.
Yrd. Doç. Dr. Su; Develi Hüseyin Şahin MYO olarak 2013 yılında, eğitim-öğretim alt yapısını geliştirmek adına güçlü bir Kütüphane kurduklarını, İş Sağlığı ve Güvenliği programı ile Çocuk Gelişimi programlarının ikinci öğretimleri YÖK tarafından onaylandığını ve böylece Seyrani kampüsünde Hüseyin Şahin MYO’da ikinci öğretimi olan program sayısının üçe çıktığını ve öğrenci sayısının 2014 sonunda 850 olmasını beklediklerini belirtti.
6.Dönem mezunlar adına mezuniyet kütüğüne okul birincisi Üzeyir Çinici tarafından plaka çakıldı. Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Birincisi Üzeyir Çinici, Bilgisayar Programı Bölüm Birincisi Zübeyde Öksüz, İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü birincisi İlhan Canıtez, Lojistik Bölüm Birincisi Emine Erhan, Çocuk Gelişimi Bölüm Birincisi Sevim Kartal olarak açıklandı. Okul birincilerine çeşitli hediyeler takdim edildi. Mezun olan öğrencilerin diplomalarının takdimi sonrasında bölüm bölüm ve topluca hatıra fotoğrafı çekildi.

 



7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye