64 PARÇA MÜLK İHALE İLE SATIŞA SUNULACAK

64 PARÇA MÜLK İHALE İLE SATIŞA SUNULACAK

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mülkiyeti Melikgazi Belediyesine ait olan 64 mülkün 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine istinaden “Açık Teklif Usulü” ile ihale yoluyla satılacağını söyledi.

12 ayrı bölgede yer alan 64 mülkün toplam muhammen bedelinin 13.765.250 lira olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Mülkiyeti Belediye ait 64 mülk satılarak hem atıl duran müler ekonomiye kazandırılacak hem de belediye elde edilecek gelirler ile belediye yatırımlarına dönüştürülecektir. Caferbey, Osmankavuncu, Gesi-Fatih, İnecik, Eğribucak, Demirciler, Erenköy, Kıranardı, Tontar, Bahçelievler, Battalgazi, Kapalı çarşı, Gesi-Kayabağ gibi 13 ayrı semte bulunan 64 mülkün 53’ü konut arsası, 5’i ticaret, 5’i dükkân, 4’ü bağ ve sayfiye alanı ve 1’i ise akaryakıt ve LPG istasyonu olarak satışa sunulacaktır. 5 işyeri ve dükkan ile Akaryakıt istasyonu arsalarına yoğun ilgi gösterilmektedir. Konut arsaları 400 m2 ile 800 m2 arasında, dükkanlar ve ticaret arsaları ise 10 m2 ile 2500 m2 olarak değişmektedir“ dedi.
Belediye olarak satışa sundukları mülklerin gelirlerini yine yatırıma dönüştürerek halkın hizmete sunacaklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, arsaları almak veya işyerini kiralamak isteyenlerin daha fazla bilgiyi belediyenin www.melikgazi.bel.tr adresinden öğrenebilecekleri gibi belediye arsa tanıtım gezilerine katılabileceklerini sözlerine ekledi.



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti