60 YIL SONRA

60 YIL SONRA

HİZMETLE TANIŞTILAR

 Bünyan Belediyesi unutulan, yıllardır belediyenin uğramadığı cadde ve sokakları hizmetle buluşturmaya devam ediyor. Bünyan Camikebir Mahallesi Kuruçeşme Sokak sakinleri 60 yıl sonra gelen hizmetin mutluluğunu yaşıyor.
Bünyan Belediyesi başlattığı değişim ve dönüşüm atağı kapsamında ilçenin birçok mahallesinde olduğu gibi Camikebir Mahallesinde de cadde ve sokakları yenilemeye devam ediyor. Belediyenin son olarak 60 yıl önce çalışma yaptığı Camikebir Mahallesi Kuruçeşme Sokak Bünyan Belediyesi tarafından kilitli parke ile daha sağlıklı ve vatandaşların daha rahat kullanabileceği bir duruma getiriliyor.
Daha önce stabilize olan ve yağışlı havalarda çileye dönüşen yol Bünyan Belediyesi ekiplerince kilitli parke ile yapılarak hizmete sunuldu. Çalışmaları yerinde inceleyen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; daha önce stabilize olan yolda genişletme çalışması yapıldığını sonrasında ise kilitli parke döşenerek vatandaşların daha rahat bir ulaşım imkanına kavuşmasını sağladıklarını söyledi.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu, ? Bu yılki programımız dâhilinde ilçemizin 44 mahallesinde olduğu gibi Camikebir Mahallemizde de yeni yoların yapımına, mevcut yolların da bakım ve onarımına devam ediyoruz. Daha önce mahallemizde birçok cadde ve sokağı yeniledik. Şuan yaklaşık 650 metrelik bir uzunluğa sahip olan ve en son çalışmanın 60 yıl önce yapıldığı Kuruçeşme Sokağı vatandaşlarımızın mağduriyetini giderecek şekilde yapıyoruz. Stabilize olan ve yağışlı havalarda kullanılamaz duruma gelen sokakta yaptığımız kilitli parke çalışmasıyla hemşehrilerimiz daha sağlıklı bir ulaşım imkânına kavuşmuş olacak´´ dedi.
Kuruçeşme sokakta ikamet eden vatandaşlar ise yıllardır bekledikleri hizmetin 60 yıl sonra geldiğini belirterek Başkan Şinasi Gülcüoğlu ´na teşekkür ettiler.



“19 Mayıs milletimiz ve ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır”

“Gençlik Yürüyüşü” Etkinliği gerçekleştirdi

Özel çocuklara "QR kodlu" koruma

"Güçlü Türkiye gençlerimizle gücüne güç katacak"

Başkan Yalçın: “19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli köşe taşlarından biridir”

Kayseri Üniversitesi 6 yaşında

Başkan Özdoğan: “Hacılar’da mozzarella peyniri üretilecek”

Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi

"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"

Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet

Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri

“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”

Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti

Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf

Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı

Başkan Büyükkılıç, dev istihdam fuarını ziyaret etti