400 Bisiklet Başarılara Teslim Edildi

400 Bisiklet Başarılara Teslim Edildi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak 2013-2014 yılında okullarında başarı olan öğrencilerin bisiklet ile ödüllendirildiğini söyledi.

400 bisiklet hediye törenine Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve daire Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir ile öğrenciler ve veliler iştirak ettiler. Her öğrenciye bisiklet kartı verilerek düzenli bir dağıtım sağlandı. 10 öğrenciye ise protokol tarafından temsili olarak bisikletleri bizzat hediye edildi.

Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce tespit edilen ve Melikgazi ilçe sınırları içerisinde okullarında ilk üçe giren öğrencilere belediye Kültür Merkezinde düzenlenen tören ile bisiklet hediye edildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıçİlçe sınırları içerisinde yer alan ilk ve ortaokullarda okul birincisi, ikinci ve üçüncüsü olan öğrencilere verilmek üzere birer bisiklet satın alındı. Belediyemiz Hizmet binası yanında bulunan alanda düzenlenen tören ile 400 adet bisiklet başarılı öğrencilere teslim edildi. 8 ay boyunca yoğun bir emek ile başarıyı elde edenlerin mutlaka ödüllendirilmesi gerekir. Melikgazi Belediyesi olarak bu etkinlik ile hem başarıyı ödüllendirdik hem de bisiklet kullanımına teşvik ettik. Dolayısı ile bir spor etkinliğine 400 amatör sporcu kazandırdık. Dikkatli kullanmalarını ve bisiklet yollarında sürmelerini önem ile rica ediyorum” dedi.

Melikgazi İlçe Kaymakamı Erkaya Yırık ise Melikgazi Belediyesinin eğitim ve eğitimcinin dostu ve destekleyici olduğunu, yaptığı okullar ile hayırseverlik madalyası aldığını ve her okula hizmet götürdüğünü kaydetti.

Öğrenciler ise yoğun ve planlı bir ders çalışma metodu uyguladıklarını ancak başarılarının Melikgazi Belediyesince Bisiklet ile ödüllendirilmelerinin kendileri için bir sürpriz olduğunu ifade ederek Başkan Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ettiklerini söylediler.

Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek olan Üniversiteye Giriş sınavına katılacaklara başarılar dilediğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Pazar günü saat 12.00’de Mimarsinan’ı Anma ve Evliyalar günü etkinliğine herkesin davetli olduğunu ve 50 kazan etli pilav ikramında bulunacaklarını sözlerine ekledi .



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı