3. KAYSERİ EKONOMİSİ SEMPOZYUMU BAŞLADI

3. KAYSERİ EKONOMİSİ  SEMPOZYUMU BAŞLADI

Kayseri Ticaret Odası ile Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından ortaklaşa tertiplenen Kayseri Ekonomisi Sempozyumu’nun üçüncüsü Hilton Otel`de start verdi. Sempozyuma konuşmacı olarak katılan Ticaret Odası Başkanı M

Kayseri Ticaret Odası ile  Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından ortaklaşa düzenlenen   Kayseri Ekonomisi  Sempozyumu’nun üçüncüsü başladı. Hilton Ötel’de düzenlenen sempozyuma, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın,Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı, ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Erdem, kurum ve kuruluşların temsilcileri, akademisyenler ve davetliler iştirak etti. 

Sempozyum Ticaret Odas`nın tanıtım slayt`ı nın katlımcılara izletilmesi ile start verdi. Ardından sempozyumun açılış konuşmasını yapan Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri ekonomisi dünüyle, bugünüyle ve yarınıyla ilgili düzenlenen sempozyumla  masaya yatırılacağını belirterek, “ Bu tür toplantıların yapılması Kayser için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Kayseri Ticaret Odası olarak gerçekten buna çok önem veriyoruz. Bu çalışmaların neticesinde elde edilecek sonuçlara göre her kurum ve kuruluşun adımlarını ona göre atmalarını sağlamaya çalışırlar diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Erdem ise, ‘Kayseri için Rekabet Bir Paradigma Arayışı’ konulu sunumunda “ Sempozyumda yaklaşık 55 kadar sunum olacaktır ve bunun 48 tanesi bilimsel tebliğ niteliğindedir. Bir kısmı panelistler şeklinde sunulacak. Yarın sabah sayın TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu sunum yapacaklar. O bakımdan akademik ve daha piyasa dönük bir panel olacaktır” diye konuştu.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı