3. BÜNYAN BÜYÜK PARKUR YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

3. BÜNYAN BÜYÜK PARKUR YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

3. Bünyan Büyük Parkur Yürüyüşü Bünyan Dostları Gurubu ve çeşitli illerden gelen dağcılık kulüplerinin katılımı ile Bünyan Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bünyan Doğanlar Mahallesinden başlayarak Pınarbaşı mesire alanında son bulan 17 kilometrelik büyük parkur yürüyüşünde Bünyan’ın doğal güzellikleri dağcılar tarafından fotoğraflandı. Yürüyüşte ilk mola Bünyan Belediyesi Devlet Bahçeli sosyal tesislerinde verildi. 1926’da kurulan Bünyan Hidroelektrik santralini ziyaret eden dağcılık kulüpleri parkurun en zorlu bölümü olan Kayabaşı tırmanışından sonra Yukarı Havuz ve Karaözü mevkilerini geçerek Pınarbaşı mesire alanına Ulaştı. Başarılı bir spor etkinliğini tamamlayan dağcılar Bünyan Pınarbaşı mesire alanında göle girip yorgunluğun tadını çıkardı.
3. Bünyan Büyük Parkur Yürüyüşüne katılan 200 kişilik gurup daha sonra Bünyan Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yaptırılan Çanakkale Şehitleri anıtında terör şehitlerini ziyaret etti.
Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen’inde fiili olarak katıldığı yürüyüş etkinliğine Anakara Yeşil Mavi Dağcılık Kulübü, Mersin Dağcılık ve Çevre kulübü Bünyan Dostları gurubu katıldı.
17 kilometre süren Bünyan Büyük Parkur yürüyüşünü tamamlayan tüm katılımcıları başarılarından dolayı kutlayan Bünyan Dostları Dönem Başkanı Yasemin Akkaya organizasyondan dolayı Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen’e katılımlarından ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

 



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor