3 AYLIK TENEFFÜS ZİLİ ÇALDI

3 AYLIK TENEFFÜS ZİLİ ÇALDI

2013-2014 eğitim öğretim yılının son zili çaldı. Tüm yurtta karne heyecanı yaşanırken, ilimizde de 780 okulda öğrenim gören 282150 öğrenci karne aldı. Yeşilyurt Mustafa Tümer İlköğretim okulunda gerçekleştirilen yıl sonu karne dağıtım töreninde ise minik

2013-2014 eğitim öğretim dönemi bugün itibarıyla sona erdi. Son zilin çalmasıyla beraber karnelerini alan öğrenciler yaz tatiline de ilk adımı atmış olduklar. İlimizde de 780 okulda öğrenim gören 282150 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Yeşilyurt Mustafa Tümer İlköğretim okulunda gerçekleştirilen 2013-2014 yıl sonu karne dağıtım töreni ise oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

  Törene Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, İl Milli Eğitim Müdür Bilal Yılmaz, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserili hayırsever iş adamı Suat Altın, öğrenciler ve veliler katıldı. Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Yeşilyurt Mustafa Tümer İlköğretim Okulu Müdürü Hamit Turan;” 2013-2014 eğitim öğretim dönemi yıl sonu karne dağıtımından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

    Hayırsever iş adamı Suat Altın ise konuşmasında;” Geleceğimizin teminatı ve gözümüzün nuru olan çocuklarımızın eğitimi son derece önemlidir. Diyerek şöyle konuştu.

    Onlara elimizden gelen en yüksek kalite ve standartlarda eğitim olanakları sunmak Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişmesine ve ilerlemesine eşdeğerdir.” İfadelerini kullandı.

    İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz ise eğitim ve öğretimin önemini vurgulayarak, çocuklarımızın en büyük ihtiyacı sevgidir ifadelerini kullandı. Yılmaz şöyle devam etti.

  Yılmaz;” Öğrenme yalnızca mekanik bir süreç değildir. Çocuğunun gözünün içine bakarak onunla beraber sevinip, onunla beraber üzülmek de önemlidir. Ben bu süreci gönlüyle, yüreğiyle, emeğiyle bu günlere getiren öğretmen arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. “ diye konuştu.

 

Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı mutlu bir günde minik yavrularla beraber olup, onların karne heyecanını, coşkusunu paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek;” Başarının sırrı nedir derseniz. İşte başarının sırrı burada ortak olarak görülüyor. Okul, öğretmen, öğrenci ve aile. “ diye konuştu.

Konuşmaların ardından karne dağıtım törenine geçildi. Minikler karnelerini ve yaz tatili hediyelerini alırken gözlerinin içi gülüyordu.



‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”