3. ULUSAL AMATÖR OLTA BALIKÇILIĞI VE HAYATI KORUMA ETKİNLİĞİ

3. ULUSAL AMATÖR OLTA BALIKÇILIĞI VE HAYATI KORUMA ETKİNLİĞİ

BAHAR FESTİVALİNDE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Kocasinan Belediyesi ve KOBDER´in beraber organize ettiği ?3. Ulusal Amatör Olta Balıkçılığı ve Hayatı Koruma Bahar Festivali´ Ödül Töreni Yamula Barajı Marina Restorant´ta gerçekleşti. Festivalde 4 kategoride dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler verildi.
Kocasinan Belediyesi ve KOBDER´in ortaklaşa düzenlediği 3. Ulusal Amatör Olta Balıkçılığı ve Hayatı Koruma Bahar Festivali ödül töreni düzenlendi. 4 dalda yaklaşık 500 yarışmacının katıldığı festival 3 gün sürdü. Ve son günde dereceye giren yarışmacılara ödül töreni yapıldı.
Yamula Barajı´nda düzenlenen ödül töreninin açılış konuşmasını yapan KOBDER Başkanı Osman Ozan gerçekleşen festivalde katkılarından dolayı Kocasinan Belediyesine teşekkür etti ve yarışmacılara da teşekkür etti;?Kocasinan Belediyesi´nin katkılarıyla bu yıl 3.´sünü düzenlediğimiz 3. Ulusal Amatör Olta Balıkçılığı ve Doğal Hayatı Koruma Bahar Festivali´nde bir günü daha geride bıraktık. Yaklaşık bu bölgede 3 gündür çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalar esnasında birçok sivil toplum kuruluşuyla birlikte dirsek temasında olduk. Vatandaşlarımıza, doğa sevgisi olan dostlarımıza renkli bir festival düzenlemeyi düşündük. Bu bağlamda Kayseri´mizde çeşitli sivil toplum kuruluşları, Pusula Gençlik İzci Kulübü, Kayseri Off-Road Kulübü, Ulusal Fotoğraf Amatörleri Derneği etkinliklerimize katkıda bulundu. Hepsinden önemlisi de bize tevazu gösterip şehir dışından gelen misafirlerimiz vardır?
Kocasinan Belediyesi Başkanvekili Ahmet Akıncı ise ?Kocasinan Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Kayseri´nin denizi olan Yamula Barajı´nı tanıtmak, içinde bulunduğumuz doğal güzelliklerden insanlarımızı yararlandırmak, Kayseri´nin sosyal hayatına renk katmak amacıyla organizasyonları düzenliyor ve destekliyoruz. Sayıları 500 civarında olan yarışmacıları tebrik ediyorum. Kocasinan Belediyesi olarak Yamula Barajı´nın sosyal hayatın merkezlerinden bir tanesi haline getirebilmek için ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarına çok büyük önem veriyoruz. Kuşçu civarında yaklaşık 4 milyon metrekarelik bir alanda iki orman alanı oluşturmak için çalışmalara başladık. Çok güzel bir sahil yolunu hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Deniz kenarındaki şehirlerde olduğu gibi sahil yolunu takip ederek deniz havasını teneffüs ediyorsunuz. Hemen yanı başımızda vatandaşlarımızı kısa bir tatil yapıp dinlenmeleri için bungalov evler yapma çalışmalarına başladık? şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından dereceye giren yarışmacılara ödülleri takdim edildi.
61,5 santimetrelik balık ile Osman Öztürk birinci, 56,5 santimetrelik balık ile Tuncay İkay ikinci, 54 santimetrelik balık ile Murat Eroğlu üçüncü oldu. ?Kıyıdan En Büyük Gökkuşağı Alabalık Yakalama Yarışması´nda ise, 47,5 santimetre ile Mahmut Aydemir birinci, 37 santimetre ile Murat Cebeikinci, 36 santimetre ile İbrahim Canatez üçüncülüğü kazandı. ?Bottan En Büyük Suda Balığı Yakalama Yarışması´nda da, Nermin Uyanık ve Mustafa Turan birinci, Berat Uyanık ve Ömer Yerlikaya ikinci, Burak Can, Baran Can ve Bahadır Can da üçüncü oldu. Fotoğraf Dalı´nda yapılan yarışmalarda da Ümran Durmuş, Necmi Babayiğit ile Gonca Kavrağlı dereceye girerek ödül aldı.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı