23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

KORONAVİRÜS GÖLGESİNDE KUTLANDI

Bir yılı aşkın süredir devam eden Pandemi Süreci gündelik hayatı sekteye uğratmaya devam ederken bu süreçten en çok olumsuz etkilenen de hiç şüphesiz milli ve dini bayramlarımız oldu. Koronavirüs gölgesinde ve kısıtlama tedbirleri çerçevesinde kutlanan ikinci 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı buruk bir sevinç içinde tekrarlanırken, ilimizde ki kutlamalar İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu önderliğindeki heyetin Atatürk anıtına çelenk sunumu ile start verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen  İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile öğrencilerden oluşan heyet  Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıp, saygı duruşunda bulundular.

Tören sonrası medya mensuplarına değerlendirmede bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu, “Bu kutlamaları öğrencilerimiz ile canlı canlı, neşe ile kutlamaya alıştık ama maalesef bu salgın nedeniyle bizi bu tür etkinliklerde çocuklarımızla uzaktan etkinlik yapmaya mecbur kıldı. Öncelikle bunun bir burukluğu içindeyiz. İnşallah ümit ederiz ki bu salgın dönemi biter. Eğitim ve öğretime kaldığımız yerden canlı bir şekilde devam etmek istiyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarımız ile birlikte cıvıl cıvıl kutlamayı inşallah Allah nasip eder” ifadesini kullandı.

İl Müdürü Çandıroğlu sözlerini noktalarken de  “23 Nisan denince akla ulusal egemenlik geliyor. 23 Nisan Himmetdede’nin Düver köyünden çıkarak eğitimini tamamlayabilme gücünün kuvvetinin devlet tarafından öğrencilere tanınması demektir” şeklinde konuştu.



Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı