210 BİN ÖĞRENCİ

210 BİN ÖĞRENCİ

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVINI TERCİH ETTİ

Eğitimde fırsat eşitliği sağlama hedefiyle %100 oranına varan burs imkanı tanıyan Doğa Koleji´nin bursluluk sınavına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 12-13 Ocakta rihlerinde Türkiye´nin dört bir yanındaki tüm Doğa Koleji kampüslerinde gerçekleşen sınavı210 bin öğrenci tercih ederken, Doğa Koleji büyük bir rekora imza atmış oldu. Doğa Koleji bursluluk sınavını tercih eden ve başarı sağlayan 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri burslu okuma fırsatı elde edecek. Genel Müdür Ali Rıza Lüle; ?Eğitim bursu, erken kayıtta indirim ve ödeme kolaylığı imkanlarıyla öğrencilerimizin ve velilerimizin daima yanındayız.´ dedi.

Doğa Koleji, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılacak 5 yeni kampüsle birlikte kampüs sayısını 129´a,öğrenci sayısını da 8 bin artırarak 90 bine çıkarmayı hedefliyor. LGS ve YKS´deTürkiye çapında başarılar elde eden, dünyanın ikinci, Türkiye ve Avrupa´nın en büyük özel okullar zinciri olan Doğa Koleji, proje modelli eğitim anlayışını benimseyerek öğrencilerin, bilimsel düşünce becerilerine sahip, bilgiyi doğru kullanmanın yanı sıra yeni bilgiler üreterek yaşadığı topluma faydalı bireyler olarak çok yönlü yetişmesini sağlıyor.

SINAVA REKOR İLGİ

Eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle hareket ederek başarılı öğrencilere burs desteğinde bulunan Doğa Koleji´nin, 12-13 Ocak 2019 tarihlerinde Türkiye´deki tüm kampüslerinde uygulanan bursluluk sınavını; 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri olmak üzere toplam 210bin öğrenci tercih etti. Cumartesi ve pazar günü 4oturum olarak uygulanan sınavda başarı sağlayan öğrencilere %100 oranına varan burs imkanı sunulacak.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle: ?Bir çocuk her ne kadar zor şartlar ve imkansızlıklar içinde yaşıyor olsa da; aldığı eğitim ve kendine kattığı değerlerle hayatını değiştirebiliyor. İyi eğitim almış nesiller geleceğimizin teminatıdır. Bu nedenle biz de eğitim, azim ve sonunda gelen başarının gücüne inanıyor ve geleceğimizi emanet ettiğimiz genç nesillere desteğimizi esirgemiyoruz. Sınavda başarı sağlayan binlerce öğrenciye eğitimde fırsat eşitliği ilkesine dayanarak %100´e varan burs imkanı sağladık. Doğa Koleji öğrencisi olmak için gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyuyoruz´ dedi.

?DAİMA VELİLERİMİZİN YANINDAYIZ´

Merak eden, üreten, sorgulayan, problem çözen, girişimci ve sorumluluk alan bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini anlatan Genel Müdür Ali Rıza Lüle: ?Eğitim bursu, erken kayıtta indirim ve ödeme kolaylığı imkanlarıyla velilerimizin daima yanında oluyoruz. Öğrencilerimizin proje üreten, yaratıcı, teknolojiyi takip eden ve yaratıcılığını kullanarak pratiğe dönüştürebilen bireyler olmaları için emek veriyoruz. Fiziksel, ruhsal ve sosyal açıdan doğru gelişimlerini sağlamak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz´ dedi.

Doğa Koleji, uygulamalı ve öğrencilerin yeteneklerine göre belirlenen eğitim sistemiyle farklılıklar sunuyor. t-MBA (Teenager MBA) eğitim programı, 10 farklı işletme yüksek lisans dersini lise düzeyine uyarlıyor. İfade yeteneği güçlü, sosyal, yenilikçi ve teknolojiyle barışık girişimciler yetiştirmeyi amaçlayan t-MBA eğitim modeli; 9,10 ve 11. sınıflarda uygulanıyor.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı