2020´DE %12´LİK BÜYÜME BEKLİYORUZ

2020´DE %12´LİK BÜYÜME BEKLİYORUZ

Erciyes Anadolu Holding CEO´su Alpaslan Baki Ertekin: ?Holdinge bağlı diğer şirketlerin isminin de yakın zamanda değişecek?

Erciyes Anadolu Holding CEO´su Alpaslan Baki Ertekin, Boydak Holding´in isminin değişmesinin ardından holdinge bağlı diğer şirketlerin isminin de yakın zamanda değişeceğini duyurup, 2020´de holding olarak %12´lik bir büyüme beklediklerini sözlerine ekledi.

Holdingin isim değişikliği,2020 hedefleri, kayyum süreci ve çalışanların haklarıyla ilgili haber ekibimize değerlendirmelerde bulunan Erciyes Anadolu Holding CEO´su Alpaslan Baki Ertekin Holdingde gerçekleşen isim değişikliği sürecinde yaşananları anlatarak başladığı sözlerinin devamında 2020 yında % 12 lik büyüme beklediklerini vurgulayarak şunları kaydetti??Erciyes Anadolu Holding aslında üzerinde uzun süredir çalıştığımız ve holdingin ismini değiştirmeliyiz ama hem şehrin ruhuna uygun bir isim olmalı diye düşündüğümüz sürece geçen cumartesi Sayın Cumhurbaşkanımız geldi. Onlar da hadi şu işi bir an önce bitirin dediğin de elimizde iki üç alternatif vardı. Onların arasından içimize en çok sinen Kayseri´nin en çok bilinen markalarından biri de Erciyes ve bizde Anadoludayız. Anadolu´nun tam merkezindeyiz. Anadolu´nun belki de en büyük sanayi kuruluşlarından bir tanesiyiz. O yüzden holdingimizin ismi Erciyes Anadolu Holding oldu. Bundan sonra bunun tetikleyeceğiz İsim değişiklikleri 1-2 şirketimizde olacak yani eski ismi ile uzantılı olan şirket isimleri vardı Onlar da değişiklik olacak ama onlar da o kadar aceleci davranma yapacağız Çünkü ellerindeki imtiyaz hakları var Enerji şirketlerinde olduğu gibi kimisinin lisans var havacılık şirketinde olduğu gibi süreci ağırdan alacağız ama günün sonunda Evet Holding´in diğer uzantılarının isimleri değişecek.Biz 2016´nın Ağustos sonu diyelim kayyum olarak atandık, öncesi ve kayyum dönemi kıyaslaması yapıldığı zaman adı zaman kar ve ciro da ihracata her rakamlarda çok ciddi büyüme ve ilerlemeler var. 2020´de de daha büyük bir büyümeyi yakalamalıyız Ben arkadaşlarıma hep şunu söylüyorum reel büyüme olarak bakıldığı zaman kullanılan malzeme bakımından bakıldığı zaman % 5 büyümeliyiz %11-12 den enflasyon etkisi olur diye düşünüyorum İnşallah enflasyon tek haneli rakamlara iner % 9 % 8 olur demek ki %12- 13 önümüzdeki sene büyüyeceğiz.Mevcut kanunlara göre mevcudiyetini devam ettirebilen şirketlerin satılması, bölünmesi parçalanması diye herhangi bir şey mümkün değil. Türkiye´de yasaları TBMM yapıyor, eğer yasama organı Bununla ilgili bir değişiklik yapmaz ise bugünkü haliyle Erciyes Anadolu Holding büyümeye bu yapısı ile büyümeye devam edecek.Türkiye tarihinde sendika tarihinde toplu iş sözleşmesinde yazan orandan daha yüksek bir oranda zam veren başka bir kurum yoktur. Biz geçen dönemde toplu iş sözleşmesinde yazan rakamdan üç buçuk 4 puan daha fazla zam yaptık biz buraya bu şirketleri büyütmeye geldik, başarı göstermeye geldik. Aynı zamanda bunu tek başımıza yapmıyoruz başarı ancak ekiple gelir bu ekibin en önemlisi oyuncusu sahada elinde tornavidası ile çalışan işçimizdir, birlikte başarıp kazanıyorsakonların hak ettiklerini alın teri kurumadan kendilerine ödeyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.?

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi