2015 TÜRK KÜLTÜRÜNE HİZMET ÖDÜLLERİ VERİLDİ

2015 TÜRK KÜLTÜRÜNE HİZMET ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Yeni Ufuklar Derneği tarafından, ´2015 Türk Kültürüne Hizmet Ödülü´ töreni düzenlendi.

   Düzenlenen etkinliğe Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Baki Ersoy, Erciyes Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Hamza Çakır, Yeni Ufuklar Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Argunşah ve çok sayıda konuk katıldı.
Ödül töreninde konuşan Yeni Ufuklar Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Argunşah, "Yeni Ufuklar Derneği para dağıtan bir dernek değildir. Biz bağış gelirlerimizi burs olarak öğrencilerimize aktarıyoruz. Türk kültürüne, sanatına, bilimine hizmet edenlere, ödül vererek onları onure ediyoruz. İyi ki de bu programı yapıyoruz. Bakın ilk dönemlerde ödül verdiğimiz birçok arkadaşımız aramızda yok. Sadece eserleri var artık? diye konuştu.
Argunşah´ın konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. ´2015 Türk Kültürüne Hizmet Ödülleri´ni hak kazanan isimler ve ödüllerini verenler şu şekilde: Prof. Dr Nevzat Özkan´a plaketini Erciyes üniversitesi Rektör vekili Hamza Çakır, Abdullah Ayata´nın ödülünü Prof. Dr. Kuddüsi Erkılıç, Nurhal Kumsuz´un plaketini Prof. Dr. Faik Bilgili, Bünyamin Aksungur´un plaketini Prof. Dr. Mustafa Argunşah verdi.
Hizmet ödüllerinin ardından, Yeni Ufuklar Derneği´ne katkı sağlayan iş adamlarına da plaket verildi. Tören sonrası sanatçı ve yapımcı Bünyamin Aksungur konuklara muhteşem bir konser verdi. Sanatçı Aksungur, Türk Cumhuriyetleri yöresel halk müziği eserleri parçaları seslendirdi. Konser, konuklar tarafından beğeni ile izlendi.



Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü

Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi açıldı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı

Talas, Mehmet Akif'i sergiyle andı

Türkiye'nin en büyük kayadan oyma müzesi