2011 ÇOK VERİMLİ GEÇTİ

2011 ÇOK VERİMLİ GEÇTİ

TALAS BELEDİYE BAŞKANI RİFAT YILDIRIM Talas Belediyesi yılsonu değerlendirme toplantısını Kozaklı da yaptı. Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, yapılan toplantısında, “2011 yılı bizim için çok verimli geçti. Her bir alanda başarılarımızı konuşu

Talas Belediyesi 2011 yılını başkan yardımcıları, müdürler ve birim amirleriyle Kozaklı’da düzenlenen toplantıda masaya yatırdı. Başkan Rifat Yıldırım’ın başkanlığındaki toplantıda, yürütülen ve gelecek yıl planlanan çalışmalar anlatıldı.

Toplantının sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım, 2011 yılının kendileri için çok verimli geçtiğini belirterek, “Her bir alanda başarılarımızı konuşuyoruz.” dedi. 

 

 

Başkan Yıldırım, Talas’ın geçmişte sahip olduğu tarihi dokunun imajını ortaya çıkardıklarının altını çizerek şöyle konuştu: “Artık dünyada marka olmuş bir şehirde yaşıyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizi ve sosyal hizmetlerimizi en kaliteli şekliyle vatandaşımıza sunmanın gayretindeyiz. Hızla turizm şehri olma yolunda ilerliyoruz. Yaptıklarımız elbette önemli, ama yapacaklarımız daha önemli. Tarihte damdan dama geçilir bir Talas’ı yakalamak için çalışıyoruz. 100 yıl öncesini yakalamak için geriye doğru gidiyoruz. Ters orantı gibi düşünülebilir, ama şu anki Talas’ın sahip olduğu gerçek imajını ortaya çıkardık. Her şeyiyle zamanın ruhunu yakalamış durumdayız. Zamandan haberi olmayanın treni gelip geçmiştir. Zamanın dünyadaki değeri tabiat ve kültür varlıklarının insanlığa kazandırılması, istihdamla beraber ekonomiye kazandırılması ve aynı zamanda iş kapılarının oluşturulması. Bu anlamda çok şükür çok iyi gidiyoruz. İyi bir sosyal belediyecilik icra ediyoruz. Kurumsal yapıda artık örnek alınan belediye konumuna geldik. Artık tarihi doku çalışmasında referans gösterilen belediyeyiz” diye konuştu.

Toplantının ardından belediye personeli şifalı Kozaklı kaplıcalarına girerek yılın stres ve yorgunluğunu üzerlerinden attı.

 

 

 



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”