200 FOTOĞRAFÇI YAMULA´YI ÇEKTİ

200 FOTOĞRAFÇI YAMULA´YI ÇEKTİ

Büyükşehir Belediyesi´nin her ay gerçekleştirdiği Profesyonel Fotoğraf Eğitimi bu hafta Kayseri´nin en önemli değerlerinden Yamula Barajı´nda yapıldı.


Büyükşehir Belediyesi´nin her ay gerçekleştirdiği Profesyonel Fotoğraf Eğitimi bu hafta Kayseri´nin en önemli değerlerinden Yamula Barajı´nda yapıldı. Programa yaklaşık 200 fotoğrafçı katıldı.
Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında yapılan Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi bu ay Yamula Barajı´nda düzenledi. Eğitim ve gezi programına katılan 200´e yakın fotoğrafçıya Yamula Barajı´nın farklı noktalarında uygulamalı eğitim verildi.
Önce Sureti Alem Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Yusuf Kartal ve KAYMEK Fotoğraf Eğitmeni Ümit Özpolat´tan teorik bilgiler alan fotoğrafçılar ardından da Yamula Barajı´ndan sayısız fotoğraf çekti.
Fotoğrafçılık eğitimine katılan kursiyerlerden bazıları düzenlenen etkinlikle ilgili şunları söyledi:
Ahmet Avvaz: Amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum. Fotoğraf bahanesi ile bir yerlere gelmek çok güzel. Çevreyi tanıyor, insanlarla kaynaşıyoruz. Kayseri´nin tanıtılması anlamında da çok güzel bir etkinlik.
Ayşen Okur: KAYMEK Fotoğrafçılık kursiyeriyim. Bu geziler, insanların çevreyi tanıması ve fotoğrafçıların daha bilinçli doğada çekim yapması açısından çok güzel oluyor. Sanat öğrenirken çevreyi tanımış oluyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Şule Kırımlı: Büyükşehir Belediyesi´nin yapmış olduğu bu faaliyetler Kayseri´de insanların daha çok sosyalleşmesini sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi´ne çok teşekkür ederiz.
Mustafa Demirel: Erciyes Üniversitesi öğrencisiyim. Güzel bir gezi oldu. Büyükşehir Belediyesi bu tür aktiviteleri çok güzel yapıyor. Çok iyi düşünülmüş bir çalışma.



7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye