2 BAKANDAN DESTEK

2 BAKANDAN DESTEK

Partisinin referandum startı toplantısı için Ankara´ya giden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık´ı makamlarında ziyaret etti.Başkan Çelik her iki bakana sunduğu projele

Partisinin referandum startı toplantısı için Ankara´ya giden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık´ı makamlarında ziyaret etti.Başkan Çelik her iki bakana sunduğu projelerin destek gördüğünü belirtti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geçtiğimiz haftanın son üç gününü Ankara´da geçirdi. Başkan çelik, AK Parti´nin 16 Nisan referandumu ile ilgili düzenlediği toplantı öncesinde iki bakanı makamlarında ziyaret ederek ilgili projeler hakkında bilgi verdi ve destek istedi.
Başkan Çelik ilk olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik´i ziyaret etti. Başkan Çelik, ziyarette Bakan Çelik´e Felahiye´ye yapılacak olan ?Toplu Ahır? ve Beydeğirmeni´ne kurulacak olan ?Hayvancılık Besi Bölgesi Projeleri? hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.
Başkan Çelik, konuyla ilgili Bakan Çelik´in her iki projeyi de beğendiğini ve Bakanlık olarak gerekli destek sözü verdiğini sosyal medya hesabından paylaştı.
Özellikle Felahiye´ye kurulacak olan ?Toplu Ahır? projesinin Türkiye´ye örnek gösterileceği belirtilirken, Beydeğirmeni mevkiinde 5 milyon m2´lik alana kurulacak Hayvancılık Besi Bölgesi´nin de Kayseri gibi önemli bir et ve et ürünleri üretim bölgesinin talebini karşılayacağı ve yine örnek olacağı vurgulandı.
Başkan çelik daha sonra Milli Savunma Bakanı Fikri Işık´ı makamında ziyaret ederek Hava İkmal parkı dahil, şehir içindeki askeri alanların taşınması ve dönüştürülmesi ile ilgili projeleri değerlendirdi.
Başkan Çelik, Bakan Işık´a Hava İkmal Parkı´nın yapımı ve bu noktada Hava Kuvvetleri Komutanlığı´nın talepleri konusunda gelinen son noktayı ayrıntılı olarak anlattı. Görüşmede Sancaktepe-Boztepe bölgesinde bulunan ekseri cephaneliğin taşınması,Köşk Kışla içerisinden Gültepe Bulvarı ve Talas Yoluna bağlantı yapacak alternatif yol projesi, halk arasında NATO hattı olarak bilinen Erkilet Hava Üssü´ndeki askeri uçakların akaryakıt ihtiyacını karşılayacak olan hattın taşınması gibi çok sayıda proje ele alındı.
Her iki bakanında görüşme sonrasında ilgili bürokratlarına projelerin gerçekleşmesinde yardımcı olunması talimatını verdiği öğrenildi. Başkan Çelik bakanları projeleri yerinde incelemek üzere Kayseri´ye de davet etti.
Başkan Çelik ve beraberindeki Kayseri heyeti AK Parti´nin referandum startından bir gün önce Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde düzenlenen Çevre Projeleri ile ilgili programa da katıldılar.
Haber: Reyhan Öztemir



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”