1 MAYIS İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN OTOBÜS DEVRİLDİ

1 MAYIS  İŞÇİLERİNİ  TAŞIYAN OTOBÜS DEVRİLDİ

Kayseri 1 Mayıs`a acı bir kaza haberiyle başladı. Kocaeli`nden Kayseri`ye gitmekte olan ve Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi işçilerini taşıyan otobüs, Mucur ilçesi yakınlarında devrildi. Kazada 1`i ağır 38 kişi yaralandı.

Kocaeli`den Kayseri`ye gitmekte olan Yılmaz Tiryaki`nin kullandığı 41 YV 453 plakalı otobüs, Kırşehir`in Mucur ilçesi yakınlarında yoğun yağmur yağışı nedeniyle yoldan çıkarak karşı şeride geçti ve yan yattı. Kazada 1`i ağır 38 kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan çok sayıda ambulansla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırıldı.

Yolcuların, Hak İş Konfederasyonu`na bağlı Hizmet İş Sendikası üyeleri olduğu ifade edildi.  1 Mayıs kutlamaları için Kocaeli`nden Kayseri`ye gitmekte iken Mucur ilçesi yakınlarında kazanın olduğunu söyleyen yolcular, otobüste 41 kişi olduklarını ve bazı yolcu arkadaşlarının da hafif yaralı olarak kurtulduklarını ifade etti.

Hak İş  Konfederasyonu Başkanı Mahmut Aslan, "Maalesef Kırşehir’in Mucur ilçesi yakınlarında meydana gelen üzücü kazada yaralanan işçi kardeşlerimiz oldu. Bunlardan 1‘inin durumu ağır onun Ankara’ya nakli söz konusu olabilecek. 3 kardeşimizin de kırıkları var. Diğerlerinin durumları iyi. Umut ediyor ve diliyorum ki 1 Mayıs’ta başka kaza bela olmaz üzücü bir durum." dedi.



Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı