165. YAŞINI KUTLUYOR

165. YAŞINI KUTLUYOR

TAPU VE KADASTRO BÖLGE MÜDÜRÜ MEHMET POSTACI: - VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYET ORANI YÜZDE 99 SEVİYELERİNE GELMİŞTİR”

(Kayseri'de, Tapu ve Kadastro Teşkilatının 165. yıldönümünü kutladı.
Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan törende Tapu ve Kadastro teşkilatının 165. yılı dönümü kutlandı. Atatürk anıtına çelenk koyulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törende konuşan Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Mehmet Postacı, Tapu ve Kadastro teşkilatı 165. yıl dönümünde Büyük Önder Atatürk'ün dediği gibi ‘Medeniye yolunda ilerleme mutlaka yenileşme ile olur' demişti. Tapu ve Kadastro teşkilatı da gelişen teknolojilere paralel olarak kendisini sürekli olarak yenilemektedir. Ülke genelinde hepimizin bildiği gibi Tapu Kadastro bilgi sistemi Tapu Müdürlükleri kısmında tamamlanmıştır” diye konuştu.
Vatandaşların kendi bulundukları illerden tasarruflarını yapabileceklerini belirten Postacı, Şu anda yeni yapılan yeni teşkilat yasasıyla vatandaşlarımız bulundukları yerlerde, başka yerlerdeki taşınmazlarıyla ilgili tasarruflarını yerine getirebileceklerdir. Ayrıca Türk vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı ülkelerde tasarruflarını yapabilecekler.” şeklinde konuştu.
Vatandaşların memnuniyet oranına değinen Postacı, Vatandaşlarımızın memnuniyet oranı yüzde 99 seviyelerine gelmiştir. Amacımız vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti en iyi şekilde vermektir” dedi.
Tapu ve Kadastro yapılan törenin ardından Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç'i ziyaret etti. Aygenç, Bugüne kadar yapmış olduğunuz başarılı çalışmalardan dolayı sizleri kutluyorum. Tapu ve Kadastro teşkilatının 165. yılı nedeniyle sadece Kayseri ve bölgesinde değil yurt çapında görev yapan yaklaşık 17 bin 500 personele de başarılar diliyorum. Mülk çok önemli bir husustur. Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlükleri sadece bir tapu vermekle kalmıyor. Aşağı yukarı 15'e yakın çok önemli bir işi pürüzsüz insanın vatanına onuruna yakışır bir şekilde onları bekletmeden yapmayı çalışıyorlar.” ifadelerini kullandı.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da