1.500 KİŞİLİK AŞURE İKRAM EDİLDİ

1.500 KİŞİLİK AŞURE İKRAM EDİLDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Meydan Camisinde Cuma namazı sonrası vatandaşlar ile sohbet ederek bölge halkına aşure ikramında bulundular.düzenlenen etkinlikte 1500 kişiye aşure ik

Mimarsinan gezisine AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ile daire müdürleri ve mahalle muhtarları da iştirak ettiler.

Mimarsinan Bölgesindeki Meydan düzenleme ve Pazaryeri alanlarını gezerek belediye çalışmaları hakkında sohbet eden, bölge halkı ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanları, Mimarsinan Halkının yoğun ilgisi ile karşılaştılar.

 

Mimarsinin Bölgesinin hem tarihi hem de doğal yapısı ve çevre güzelliği ile Kayseri’nin gözde yerlerinden biri olduğunu ve Melikgazi olarak öncelikle meydan düzenleme, park, ve pazaryeri yaparak hizmete sunduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi.

” Her hafta bir mahalleyi gezerek yapılan çalışmalar ile yapılması gerekenleri tespit etmek için ekip olarak geziyoruz. Bu mahalle gezileri son derece faydalı olmaktadır. Semtlerde hem belediye çalışmalarını yakından takip ediyor hem de bölge halkı ve esnaflar ile sohbet etme imkânı buluyoruz. Bugün şehrimizin tarihi, doğal ve çevre güzellikleri ile dolu olan Mimarsinan semtini gezerek halk ile sohbet ettik ve 1.500 kişilik aşure ikramında bulunduk. Halkın yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. Bu bizi mutlu ediyor, çünkü yapılan yatırım ve hizmetlerin memnuniyetini göstermektedir

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise Mimarsinan gibi yerleşimi 500 yıllık bir geçmişe dayanan bölgede yapılan belediye çalışmaların yörenin mimari yapısı ile bütünlük sağlandığını, bölge projesi çerçevesinde planlı bir imarlaşma ile alternatif yolları, semt pazaryerleri, donanımlı okulları, esnaf siteleri ile artık modern bir bölge ve Kayseri’ye yakışır bir mahalle olduğunu kaydetti. 

 



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti