150. YILI İÇİN,

150. YILI İÇİN,

150 PROJE

AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile Ak Parti İl Başkanlığınca tertiplenen etkinlikte ilimizde görev yapan medya mensuplarını sabah kahvaltısında ağırlayıp Büyükşehir Belediyesi´nin kuruluşunun 150. Yılı için hazırladığı projeleri kamuoyu ile paylaştı? Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın beklentilerine cevap verecek hazırlıklar içinde olduklarını vurgulayarak ?Gönül belediyeciliği olmazsa olmaz projemizdir? değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile AK Parti İl Başkanlığınca tertiplenen etkinlikte ilimizde görev yapan medya mensuplarını sabah kahvaltısında ağırlayıp, Büyükşehir Belediyesi´nin kuruluşunun 150. Yılı için hazırladığı projeleri kamuoyu ile paylaştı.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu etkinlikte konuşan Başkan Büyükkılıç, ?2018´i geride bıraktık, 2019´un içerisinde dolanıyoruz. Benim adaylığım 24 Kasım Öğretmenler Gününde açıklandı. Benim ismimi açıklayan teşkilatlarımızın ve Cumhurbaşkanımızın bu güvenine layık olma konusunda gayret edeceğimi söyleyerek, teşekkürlerimi iletmek istiyorum. İnşallah Cumhurbaşkanımızın beklentilerine de cevap vereceğimizi Kayseri´nin güzel insanlarına güvenerek burada paylaşmak istiyorum? değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç sözlerinin devamında ?Biz şehrimizi seviyoruz ve biz şehrimizi insan odaklı hizmetlerle buluşturmayı amaçlıyoruz. Bu açıdan hakikaten Kayseri´mizde belediyecilik açısından bir gelenek oluşmuş ve çok da güzel çalışmalar yapılmış. Özellikle son dönemde mevcut başkanımız Mustafa Çelik kardeşimiz başta olmak üzere Mehmet Özhaseki, Şükrü Karatepe, Hüsamettin Çelik ve Niyazi Bahçecioğlu başkanımız bizler için unutulmazdır. 150 yılda tam 38 tane başkan bu şehrimize gerek belediye başkanı olarak gerekse büyükşehir belediye başkanı olarak hizmet etmiş ve etmektedir? diye konuştu. Gönül belediyeciliğinin olmazsa olmaz projelerinden olduğunun altını çizen Başkan Büyükkılıç, ?Biz her şeyden önce Cumhurbaşkanımızın vurguladığı gönül belediyeciliğini olmazsa olmaz projemiz olarak her çalışmamızda paylaşmak istiyoruz ve buna uygun adımlar atmak mecburiyetindeyiz. Zaten belediyeciliğin doğasında bu var. Kimsenin, ?Memduh Büyükkılıç bir ötekileştirme hareketi içerisinde bulundu, insanları siyasi kimliğinden dolayı, inancından dolayı dışladı´ diye söyleyemeyeceğine inanıyorum. Bu yönde de bu güvene layık olma yönünde bundan sonrada daha da duyarlı olacağımı paylaşmak istiyorum? diye konuştu.

Gönül Belediyeciliği anlayışıyla hareket edeceklerinin altını bir kez daha çizen Başkan Büyükkılıç turizm, kültür, spor, eğitim, ulaşım gibi farklı alanlarda 150. Yıl için hazırlanan projeleri medya mensuplarına tanıttı.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu´da konuşmasında medya mensuplarının gününü kutlayıp medyanın önemine vurgu yaptı.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya da basın sektörünün sorunlarını paylaşıp destek talep etti.

Başkan Büyükkılıç etkinliğin sonunda Cemiyet Başkanı Altınkaya´ya doğum gününü kutlayıp hazırlattığı pasata ile sürpriz yaptı.

Altınkaya, kendisi için hazırlanan pastayı kesip herkese sağlıklı bir ömür diledi, doğum gününü unutmayan Büyükkılıç´a şükranlarını sundu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı