15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA

2 BİN 410 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTURULACAK?

Vali Süleyman Kamçı, Kayseri Valiliği öncülüğünde oluşturulan ?15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı?nın fidan dikim törenine katılarak, her bir şehidimiz adına 10 adet fidan dikimi gerçekleştirileceğini açıkladı.
Kayseri Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında düzenlenen törene, Vali Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, İl Jandarma Komutanı Albay Bayram Özer, Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan, Felâhiye Kaymakam Vekili Hasan Hüsnü Türker, Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ile Valilik Birim Müdürleri ve personeli katıldı.
Programın açılışında konuşan Vali Kamçı, 3 ay öncesinde Ülkemiz önemli bir badire atlattığını, Cemaat görünümü altında örgütlenen FETÖ tarafından, devleti ele geçirmeye yönelik askeri darbe teşebbüsünde 241 vatandaşımızın şehit düştüğünü, binlerce vatandaşın ise yaralandığını ifade etti.
Bu hain saldırı karşısında vatanını, milletini, sevdiklerini muhafaza etmek için aziz canını Allah´a teslim eden şehitlerimizin fedakârlığı sayesinde, bugün burada olduklarını belirten Vali Kamçı, şöyle devam etti:?İnanıyorum ki; Onlar fedakarlıklarının karşılığını Allah katında fazlasıyla aldılar. Millet olarak, şehitlerimize vefa ve minnet borcumuzu ödememiz ancak bıraktıkları emanete sahip çıkmamız ile mümkün olacaktır. Bugün, 15 Temmuz şehitlerimizin anısına bir Hatıra Ormanı oluşturmak ve onların isimlerini yaşatmak için bir aradayız. Her bir şehidimiz adına 10 adet fidan dikimi gerçekleştireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm şehitlerimize Allah´tan Rahmet diliyor, değerli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyor, Şehitlerimize vefamızı ve minnettarlığımızı bir kez daha gösterdiğimiz bu anlamlı projeyi planlayan ve projeye katkı sağlayan tüm kamu kurumlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.?
Konuşmanın ardından 241 şehidimiz için ağaç dikim törenine geçen Vali Kamçı ve protokol üyeleri her şehidimiz için 10´ar adet fidan dikti. Vali Kamçı da 15 Temmuz´un kahramanlarından biri olan şehidimiz Ömer Halis Demir adına fidan dikimini gerçekleştirdi.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da