14. ULUSAL BİOİSTATİSTİK KONGRESİ BAŞLADI

14. ULUSAL BİOİSTATİSTİK KONGRESİ BAŞLADI

Erciyes Üniversitesi ile Bioistatistik Derneği tarafından düzenlenen Uluslar arası Katılımlı 14. Bioistatistik Kongresi başladı.

Kadir Has Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Öksüzkaya, Bioistatistik Derneği Başkanı Prof. Dr. Kadir Sümbüloğlu ile yurt dışından gelen akademisyenler katıldı.
Toplantıda konuşan Bioistatistik Derneği Başkanı Prof. Dr. Kadir Sümbüloğlu, Kayseri’de düzenlenen kangreye katılımın çok olmasından dolayı memnun olduğunu söyledi.
Prof. Dr. Sümbüloğlu, Türkiye’de canlılar üzerinde yapılan çalışmalarda hiçbir zaman Bioistatistik Derneği ile işbirliğinde çalışılmadığını ifade ederek, “Yapılan çalışmalarda ilk olarak bizden bilgi alınabilir. Bu çalışmalar konusunda çok önemli bir adım teşkil edebilir” diye konuştu.
Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur ise, istatistik verilerinin önem taşıdığının altını çizerek, yapılacak olan çalışmalarda Bioistatistik Derneği’nin katkısının olacağına inandığını söyledi.
Konuşmalardan sonra, kongreye katkıda bulunan Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Ticaret Odası ve Özel Dünya Hastanesi’ne plaket verildi.


ERÜ, Üniversiteleri sıralamasında ilk 500’de

7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye