13. KAYSERİ TARIM FUARI

13. KAYSERİ TARIM FUARI

KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇTI?

Kayseri ve Türk Dünyası Akraba Toplulukları Tarım Fuarı´nın 13. kapılarını ziyaretçilere açtı. 2 bin firmanın  katıldığı  ve 11 Mart Pazar  gününe kadar açık kalacak olan fuarın açılışında  konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Fıratoğlu bakanlık olarak kırsal kalkınmaya önem verdiklerini kaydetti?

Dünya Ticaret Merkezi´nde  13. kez  kapılarını ziyaretçilere açan  Kayseri ve Türk Dünyası Akraba Toplulukları Tarım Fuarı´nın açılış töreni  öncesi  Türk Dünyası Akraba Toplulukları´nı temsil eden ve ülkelere ait yöresel kıyafetler giyen bir grup  şarkıları  ile  ziyaretçilere keyifli dakikalar  yaşattılar?

Açılış törenine  Vali Süleyman Kamçı, AK Parti MKYK  üyesi  ve Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Fıratoğlu, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Kayacan ve ilimiz protokolü ile ilimiz sakinleri iştirak etti?

Valisi Süleyman Kamçı, açılıştaki konuşmasında  çiftçilerin teknolojiyi yakından takip etmelerinin önemine vurgu yapıp? Fuarımı şehrimizin  ve Türkiye´nin ekonomisine katkı sağlayacaktır. 3 gün sürecek fuarda üreticilerimizde  ürünlerini geniş kitlelere sunma imkanı bulacaklar? diye konuştu?

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Fıratoğlu ise bakanlık olarak kırsal kalkınmaya önem verdiklerini vurgulayarak ?Kırsal kalkınma için önemli destekler veriyoruz. Bugüne kadar 270 bin tarım makinesine destek verdik. Kırsal kalkınmaya yaklaşık 8,5 milyar lira destek sağladık." İfadesini  kullandı?

AK Parti MKYK Üyesi  Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel´ de organizasyonda emeği geçenlere şükranlarını  sundu?

Yurt dışından ve ülkemizin  çeşitli bölgelerinden 2 bin firmanın katıldığı fuar, 11 Mart´a kadar açık kalırken ; fuarda, traktör, biçerdöver, toprak işleme makineleri, ekim dikim makineleri, hayvancılıkla ilgili modern ekipmanlar, tohum, yem ve çeşitli ürünler sergilenmeye başlandı?



"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları

ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti

Başkan Büyükkılıç: "Artık ihtisas fuarları ile Kayseri'miz gündemde"