10 SOKAĞA 6 BİN TON ASFALT KULLANDILDI

10 SOKAĞA 6 BİN TON ASFALT KULLANDILDI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Küçükali ve Karacaoğlu Mahallelerinde yol yenileme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile 10 sokak ile bunlara bağlantılı tüm yollarda asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Köşk Mahallesinin son dört yılda büyük gelişme ve yapılaşma gösterdiğini ancak yolların bu süre zarfında alt yapı yatırım çalışmaları ile bozulduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, 10 sokak ve bunlara bağlantılı yollarda 6 bin ton asfalt kullanıldığını belirtti.

Her iki mahallede yapılan asfaltlama çalışmasında yaya yolların da onarıldığını ve yenilendiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Küçükali ve Karacaoğlu mahallelerinde yer alan 10 sokak da asfaltlama,yol düzenleme ve genişletme çalışması yapıldı. Bu yollara bağlantılı diğer yollarda da aynı çalışmalar yapıldı. Bu çalışmaları yaparken her zaman olduğu gibi alt yapıda bütünlük sağlamak için diğer kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışma yerine getirilmiştir.
Karacaoğlu Mahalle Muhtarı Timur Barlas ile Küçükali Mahalle Muhtarı Bekir Bulduk, yapılan çalışma ve hizmetlerden teşekkür ederek, yapılan muhtarlar toplantısında bu sokaklar ile bunlara bağlantılı yollarda asfaltlanması istediklerini ve bu isteklerin hemen yerine getirildiğini söylediler.



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik