10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ İÇİN

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ İÇİN

KUTLAMA MESAJLARI

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, siyasi partiler, kamu kurum ve kuruluşları ile oda başkanları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınladılar.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile şehrin ileri gelenleri, protoko, siyasi partiler, kurum ve kuruluşlar ile oda başkanları tebrik mesajları yayımladılar.

Vali Şehmus Günaydın mesajında, Kayseri´nin kalkınmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesinde önemli katkılar sağlayan yerel basının büyük özveriyle çalışmasının toplum nezdinde takdirle karşılandığını belirtti.

Basının, milletin vicdanın sesi olduğunu aktaran Vali Günaydın, ?Günün her saatinde haber peşinde koşan, zor şartlar altında çalışıp, sorumluluk duygusu içinde toplumu aydınlatan, halkın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getiren, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyor, ilimize ve ülkemize verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, faydalı ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum? dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de toplumun huzur ve mutluluğunun temininde medyanın da çok önemli görev üstlendiğini belirtti. Başkan Çelik, ?Bu duygu ve düşüncelerle yazılı, görsel, işitsel ve sosyal medya organlarında görev yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü tebrik ediyor, aileleriyle birlikte huzurlu ve mutlu bir hayat diliyorum? diye konuştu.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da kamuoyunu aydınlatmak üzere gece gündüz demeden fedakarca görev yapan gazetecilerin kente önemli katkı sunduğunu belirtti.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da gazetecilerin halkın sesi olduğunu, düşünceleri ve yorumları ile demokrasinin güçlenmesine katkı sunduğunu aktardı. Başkan Çolakbayrakdar mesajında şu ifadelere yer verdi: ?Son derece dinamik bir meslek olan gazetecilik, haberleri en doğru şekliyle kamuoyuyla paylaşma misyonu taşımaktadır. Bunun yanı sıra bu mesleği yapan gazeteci kardeşlerimiz, düşünceleri ve yorumları ile demokrasinin güçlenmesine katkı sunmakta, yaşanan sorunları ve yapılan çalışmaları gündeme taşıyarak idarecilerin çalışmalarına yardımcı olmaktadırlar?

Öte yandan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, CHP İl Başkanı Ümit Özer, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney yayımladıkları mesajda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutladı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da