AK PARTİ VEFA TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

 AK PARTİ VEFA TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa toplantılarına devam ediliyor. Bu seferki toplantının adresi Akkışla ilçesi idi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa toplantılarına devam ediliyor. Bu seferki toplantının adresi Akkışla ilçesi idi.

Akkışla ilçesi kadın gençlik merkezdeki vefa toplantısına Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Akkışla İlçe koordinatörleri, yönetim kurulu üyeleri ve Milletvekili İsmail Tamer, Akkışla Ak Parti İlçe Başkanı Hayrullah Dündar ve Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan katıldı. Toplantıda bir konuşma yapana İl Başkanı Çopuroğlu, bizler kendi aramızdaki işlerimizi istişare sonucunda karar kılıyoruz. Burada Ayhan Aslan kardeşimizde istişareler sonucunda karar kılmıştık. Yaptığımız işte doğru olduğunu düşünüyoruz ki Akkışla´da oylarımızı arttırmış durumdayız.

BİZİM DAVAMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN DAVASIDIR

Parti davası değil bu dava Recep Tayyip Erdoğan davasıdır. Bizlerde başkanlarımızda bu işleri hakkı ile yerine getirenlerden oluruz. Bir gün buralarda giderken arkamızda hayır duası bırakmamız gerekiyor. Buradan Akkışla´da şimdiye kadar hizmet etmiş tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Herkesin emeği geçmiştir. Akkışla´da ki tüm kurucu başkanlarımız dahi hepsine duacıyız. Hepsinin ellerine yüreklerine sağlık dedi.

Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer de yaptığı konuşmada, bizler buraya yapıtlığımız ve yapacağımız hizmetlerin takipçisi olmak amacı ile geldik. Aynı zamanda İl Başkanımız Şaban Çopuroğlu´nun başlattığı vefa toplantılarına katılıyoruz. Kendisine teşekkür ediyorum. Akkışla bizim için özel bir yer. Seçim öncesinde gelip sizleri dinledik. Seçim sonrasında da gelip şimdiye kadar partimize emeği geçen tüm başkanlarımıza da teşekkür etmek için buradayız. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum dedi.

Ak Parti Akkışla İlçe Başkanı Hayrullah Dündar ise, partimizin bu günkü duruma gelmesi için çok emekler verildi. Büyük çalışmalar yapıldı. Bunların kıymetini çok iyi biliyoruz. Partimiz kurulduğunda doğanlar bugün 18 yaşında bunun için birlik ve beraberliğimizin korunması gerekir dedi.

Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan da, ilçemizde çok duyuralı bir şekilde seçim geçirdik. Bizler bizlere yakışanı yaptık. Ben bu memleketin bir evladı olarak sizlerin başlarınızı önünüze eğdirmeden hizmet etmeye devam edeceğiz. Eksiklerimizi ve yapılması gereken yatırımları ve projelerimizi gerekli yerlere iletiyorum. Gerek il başkanımız ve gerekse milletvekillerimiz ide yapılacak işlerin takipçileri oluyorlar kendilerine teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Akkışla´mızda Ak Partimize şimdiye kadar hizmet eden emeği geçenlere de teşekkür ediyorum dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak